Kültür & Sanat

Çanakkale’den getirdiklerini hediye ettiler

Çanakkale’yi gezmeye giden Kozanlı izciler Belediye Başkan vekili Hüseyin Çetin’i makamında ziyaret ederek Çanakkale’den getirdikleri Bayrak, Toprak ve çeşitli dergi ve kitaplardan oluşan broşürleri Başkan vekili Hüseyin Çetin’e teslim ettiler.
İzci liderleri Ferhat Eroğlu liderliğinde 18 kişilik 30 Ağustosta Afyon Kocatepe, Sancaktepe ve Çanakkale’ye gittiklerini belirterek gezi çerçevesinde gittikleri gezi çerçevesinde
grup burada Çetin’e gezip gördükleri yerleri anlatarak, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Çetin ise öğrenciler ile bir bir ilgilenerek onlardan gezip gördükleri yerler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Çetin; “Çanakkale’yi gezip gören arkadaşlarımızın bu vatanın ne şartlar altında kurtarıldığını anladıklarını konuşmalarından da gayet iyi anlıyorum. Ayrıca bu nazik ziyaretlerinden dolayı izci grubu arkadaşlarımıza ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Vekil Çetin “Başkanımız Kazım Özgan milli ve maneviyata düşkün birisi inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda Başkanımızın destekleriyle tekrar Çanakkale’ye gidersiniz. Çünkü herkesin gitmesi görmesi gereken bir yer” diye konuştu.
 
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu