KADİRLİ SPOR’A FİLDİŞİ SAHİLLERİNDEN FUTBOLCU GELDİ

0
161

Osmaniye’yi bu yıl Bölgesel Amatör Lig’nde (BAL) temsil edecek Kadirli Spor futbol takımının Fildişi Sahilleri’nde 3 futbolcuyla anlaştığı bildirildi.
Anlaşma sağlanan Fildişi Sahili 1. lig takımı oyuncuları Sehena Yacouba Coulibaly (18), Franck Olivier Logbo (19) ve Moubarek Adekunle Oyebamiji (19) şehrin girişinde davul zurna ile karşılandı.
Konvoy eşliğinde şehir merkezinde Kadirli halkına tanıtılan futbolcular, araç üzerinde sevinç gösterisinde bulunarak vatandaşları selamladı.
Vatandaşların alkışlarla karşıladığı Fildişi Sahilleri’nden gelen 3 futbolcu, Şenmar Restaurant’ta basına tanıtıldı.
Kadirli Spor Kulübü Başkanı Özkan Esgicioğlu, ilk defa çıktıkları Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) bu yıl yapılan yeni transferlerle şampiyon olacaklarını ifade etti.
Esgicioğlu, yeni transferlerle yeni sezona daha güçlü çıkacaklarını ve Kadirli Spor’un hak ettiği 3ç lig özleminin sona ereceğini anlatarak, şunları kaydetti:
“Taraftarlarımızdan bir önceki sezondaki gibi yeni sezonda da aynı desteği bekliyoruz. Yerli ve yabancı transferlerimizle bu yıl Allah izin verirse 3. lige çıkacağız. Kadirli’ye ilk defa Fildişi Sahilleri’nden futbolcu getirdik. Ülkelerinde amatör ve profesyonel olarak futbol oynayan bu sporcularımızı bir süre antrenmanlara izleyeceğiz. Teknik heyetin olumlu bakması halinde anlaşma imzalayacağız. İnşallah Bölgesel Amatör Ligi’nde, önemli bir başarı sağlayıp hedefimize ulaşırız. Herkesi takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz”
Kadirli Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahman Samyürek ise 2011-2012 Futbol sezonunda Kadirli Spor olarak hedeflerinin 3. Lig olduğunu hatırlatarak, Ekim ayında başlayacak sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli Spor’a başarılar dileyerek, anlaşma sağlanan Sehena Yacouba Coulibaly, Franck Olivier Logbo ve Moubarek Adekunle Oyebamiji ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Menderes Özat-Efendi Erkayıran