HaberlerSpor

OSMANİYELİ ATLETLERDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

Spor Bakanlığı’nın ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) projesi kapsamında, 27-28 Haziran 2026 tarihlerinde Kahramanmaraş’ta düzenlenen Atletizm Grup Yarışmaları’nda Osmaniye’yi temsil eden sporcular önemli başarılara imza attı.

Osmaniye Erkek Atletizm Takımı, grup müsabakalarını ikinci sırada tamamlayarak ilk dört takım arasına girdi ve 10-12 Ağustos 2026 tarihlerinde Isparta’da düzenlenecek yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Ferdi Dereceler

Kızlar

Melike Dögüş – 800 metre 🥇 Birinci

Zeynep Dögüş – 1500 metre 🥈 İkinci

Hira Selbi – 80 metre engelli 🥉 Üçüncü

Erkekler

Furkan Temel – Gülle atma 🥇 Birinci

Tunahan Bal – Uzun atlama 🥈 İkinci, 60 metre 🥉 Üçüncü

Rüzgar Remzi Akboğa – 800 metre 🥈 İkinci

Muharrem Ak – Fırlatma topu 🥈 İkinci

Süleyman Ak – Yüksek atlama 🥉 Üçüncü

Emrullah Fındık – 2000 metre 🥈 İkinci

Rüzgar Mustafa Aki, Mustafa Doğru, Muharrem Ak ve Sinan Efe Toprakcı’dan oluşan 5×80 metre bayrak takımı ise 🥉 üçüncü oldu.

Başarıda emeği bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, antrenörler Zekeriya Korkmaz ve Elif Kazar Korkmaz ile tüm sporcuları tebrik ediyor, Isparta’da gerçekleştirilecek yarı final yarışmalarında başarılar diliyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu