VALİ YILMAZ, 7 OCAK STADYUMU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yenileme çalışmaları devam eden 7 Ocak Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumunu yerinde denetleyen Vali Yılmaz’a, yetkililer tarafından proje hakkında bilgi verildi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, stadyumun yenilenme sürecinin hızla ilerlediğini belirterek, “7 Ocak Stadyumumuzu yeniliyoruz, çalışmalar başladı. İnşallah 10 ay içinde tamamlanacak. Tamamlandığında 6 bin 800 seyirci kapasiteli modern bir stadyuma kavuşmuş olacağız. Burası tarihi bir stadyum, yeniden yapılması çok güzel olacak. Şimdiden Osmaniyeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Osmaniye’nin spor altyapısına önemli bir katkı sağlayacak olan yeni 7 Ocak Stadyumu, tamamlandığında hem yerel takımların maçlarına ev sahipliği yapacak hem de bölgedeki sportif faaliyetlerin gelişmesine katkıda bulunacak.
Osmaniye İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında, stadyumun tribünleri, soyunma odaları, saha zemini ve aydınlatma sistemleri tamamen yenilenecek.



