Tes Kadirli İlçe Temsilcisi Halim HALLAÇ’dan Duyuru

0
129

Tes Osmaniye Şube Sekreteri ve Tes Kadirli İlçe Temsilcisi Halim HALLAÇ; müdürlük mülakatları için açıklama yaptı. Hallaç şunları ifade etti : Müdürlük için sınava girmeden bazı kurum müdürlükleri rezerve edildiği bilgileri tarafımıza ulaşmaktadır. Bu sebeple aşağıda ki hikayeyi kamu oyunun bilgilerine  sunuyorum dedi.
BİR MÜDÜRLÜK HİKAYESİ
Bir varmış bir çokmuş mülakata girmeden müdürlük koltukları belli olurmuş. Rezerve müdürlük için, takla atan, çamura yatan en kaliteli koltukları kaparmış.Halk Eğitim Merkezi koltuğunu bayram yapsın diye BAYRAMIN GASDALI kapmış, Cumhuriyet İlkokulu’nu her daim müdürlüğe hazır Yusuf HAZIRSA kapmış, İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü’nü İrfan LOĞLANMIŞ kapmış, Öğretmen Evi Müdürlüğü’nü de Mustafa DEMİRCİK ile Mehmet ALAYINBEYİ kapabilmek için bir biri ile yarışıyormuş.

Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü için  Remzi BEYİNOĞLU sondaj çalışmalarını hızlandırmış.Sondajın sonunda koltuğun kendine çıkacağından oldukça eminmiş. Rezerve müdürlüklerden dolayı adamın biri görevini yapabilmenin gönül rahatlığı içinde MUTLU olmuş. Bohçasını hazırlamış gidiyormuş.
Çiftçiye de sormuşlar bu ne hal , demiş ki ne yapalım bizim çocuklar koltukları çok sever, tarlada çalışmasını pek bilmez, eğitimi zaten nadasa bıraktık, yenilsin içilsin herkes çok mutlu olsunlar demiş.Rezerve yapanlar ermiş muradına biz çıkmayalım kerevetine  .
Halim HALLAÇ
Tes Kadirli İlçe
Temsilcisi