Gündem

Terziler Odası Başkanı Metin Topal Güven Tazeledi

Kadirli Terziler – Kunduracılar ve Saraçlar Odası olağan kongresini gerçekleştirdi. Kadirli Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda dün gerçekleşen ve tek liste ile gidilen seçimde Metin Topal yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Kongrede ilk olarak divan seçimi yapıldı.
Divan seçiminden sonra saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.
Gündem gereği, yönetim, mali ve denetim kurulu raporları okundu ve oylara sunuldu, raporlar delegeler tarafından aklandı. Oy verme işlemine geçildi. Oy verme sonucu üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Başkan Topal güven tazeleyerek Kadirli Terziler – Kunduracılar ve Saraçlar Odası başkanlığına tekrar seçildi.
Metin Topal başkanlığında oluşan yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Eyup TUNÇ, Özcan KARALI, Hanifi Ballı, Osman İspir, Erkem Çeribaş, Ali Contarlı şeklinde oluştu..

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu