Haberler

ŞEHİT ASTSUBAY GÜRLEK’İN ADI PARKTA YAŞAYACAK

Kadirli Belediyesi Yeni Mahalledeki Masal Parka Şehit Muhammed Gürlek adını verdi.
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, yaptığı açıklamada 2015 yılında Bingöl’deki bombalı saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek’in adının meclis kararı ile Masal Parka verildiğini söyledi.
Başkan Tarhan, Şehit Jandarma Astsubay Muhammed Gürlek’in adının verilmesiyle birlikte Şehidimizin ailesini parka davet ettik diyerek şunları kaydetti;
“ Mecliste aldığımız kararla Şehidimizin adını verdiğimiz Masal Park yanında iftar yemeği organize ettik. Bu yemeğimize Şehidimizin ailesini de davet ederek şehidimiz için Yasin-i şerif okuttuk. Şehidimizin ailesi ile aynı sofrayı paylaştık. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin adını parkımızda yaşatmaktan da ayrıca çok mutluyum” dedi.
Şehit Muhammed Gürlek’in ailesi Başta Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a ve Kadirli Belediyesi meclis üyelerine teşekkür etti.
Duygu dolu anların yaşandığı iftar yemeğinde Yasin-i Şerif’te okutuldu.
İftar Yemeğine Kadirli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Tercan, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Gürlek, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu