Gündem

Rönesans Gelinlik Kadirli’de açıldı

Sahibi Andırın’lı olan, Adana ve Kozan’da hizmet veren Rönesans Gelinlik, düzenlenen görkemli törenle 3. şubesiyle Kadirli’de açıldı.
Coşkunlar Caddesi üzerindeki Altanlar sitesi alt katında hizmete giren Rönesans Gelinlik’in açılışı kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, davetliler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Tarhan, açılışta yaptığı konuşmada, Adana ve Kozan’da hizmet veren Rönesans Gelinlik’in Kadirli’ye açılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, yeni iş yerinin ilçeye canlılık getirmesini isteyerek, hayırlı ve bolkazançlar dileklerinde bulundu.
Andırın’lı olan Mehmet Ali Çam ile birlikte diğer ortaklar Hasibe Özcan ve Gülseren Sıraç tarafından işletilen Rönesans Gelinlik’te, nişan, düğün ve özel günler için gelinlik, abiye ve bindallı çeşitleri bulunuyor. Menderes Özat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu