Spor

OSMANİYE KADİRLİ SPOR'U SAHİPLENMEDİ AMA KADİRLİ TAKIMINA SAHİP ÇIKACAK!

            Kadirlispor bu hafta pazar günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. 18 yıl aradan sonra bu yıl bir üst ligde mücadele eden Kadirlispor Pazar Günü Osmaniye’de Özel İdare Sağlık spor ile playaut maçı oynayacak.
            Kadirlispor Başkanı H.Özkan Esgicioğlu gazetemize yaptığı açıklamada pazar günü bu maçı kazanacaklarını söyledi.           Kadirlispor’a Kadirlililerden başka kimsenin sahip çıkmadığını söyleyen Başkan Esgicioğlu, pazar günü tüm Kadirli halkını maça davet ediyoruz dedi.
            bir yıldır Bal liginde tüm olumsuzluklara rağmen Osmaniye’yi temsil eden Kadirlispor’a Kadirliler sahip çıkmıştır diyerek şunları kaydetti:
            “Kadirli Spor Pazar günü sahaya çıkacak ve bu maçı kazanacak. takımızda moraller yerinde. bizlerde takımızın kazanacağına inanıyoruz. Kadirlililerin Pazar günü bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Bir yıldır Bal Liginde Osmaniyeyi temsil eden takımıza Osmaniye sahiplenmek istememiş ve bizleri desteklememiştir. Ben şuna inanıyorum; Pazar günü Kadirlililer Osmaniye’de takımını yalnız bırakmayacak ve tribünde yerini alacaktır. Kadirliler bugüne kadar olduğu gibi Pazar günü de takımını yalnız bırakmayacaktır. Osmaniye Kadirlisporu sahiplenmemiştir ama Kadirli Takımına sahip çıkmıştır ve çıkmaya da devam edecektir. Pazar günü inşallah maçı kazanırız.” dedi.
            Ayrıca pazar günü saat 13.00’da Osmaniye’ye araç kaldırılacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu