Gündem

Ortaokul öğrencileri 1071 defa Fetih suresi okudu

Kadirli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı için dua etti, zaferle dönmesi için 1071 defa Fetih suresi okudu.
İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, bir hafta süreyle şehitler için hatim duası yaparak, güvenlik güçlerinin Afrin’deki harekattan zaferle dönmesi için 1071 kez Fetih Suresi okudu.
Hatim duası ise İlçe Müftülüğü Vaizi Ali Obruklu tarafından Hamidiye Cami’nde Kaymakam Tamer Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Ekiz, vatandaşlar, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı. Kız öğrenciler ise okulun mescit kısmında dua yaptılar.
Okul Müdürü Halil İbrahim Tamer, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin harekata katılan askerlerin sağ salim memleketlerine dönmelerine manevi destek ve vefat eden tüm şehitler için bir hafta süreyle hatim duası ve fetih suresi okuduğunu söyledi.
Öğrencilerden Suriye’li Beşir Elvan ise Halep’ten geldiğini ifade ederek, Türk askerinin Afrin’den zaferle dönmesi için fetih suresi okuyarak dua ettiklerini belirtti.
Namaz sonrası öğrenciler tarafından ikramda bulunuldu. Menderes Özat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu