Öğrencilere spor malzemesi desteği

Kadirli Belediyesi Kız Basketbol takımı tarafından Sumbas ilçesinde lise öğrencilerine spor malzemesi desteğinde bulunuldu.
Öğrencileri spora teşvik etmek, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla hazırlanan spor malzemeleri Sumbas Çok Programlı Anadolu Lisesi okulu bahçesinde düzenlenen törenle verildi.
Öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu kız basketbolcular, okulun basketbol takımıyla gösteri maçı yaptı. Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun’un da katıldığı üç sayı atışı yarışmasını Kadirli Belediyesi Kız Basketbol takımı Kulübü Başkanı Hasan Balcılar kazandı.
Coşkun, törende yaptığı konuşmada, hayatın sadece eğitim öğretimden ibaret olmadığını belirterek, “sosyal aktivitelerle çocukların toplama daha farklı yaklaşmaları ve daha fazla toplam içinde bulunmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda
desteğinden dolayı Kadirli Belediyesi Kız Basketbol takımına ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuşu.
Kız basketbol takımı oyuncusu Gökçe Çapar ise geleceğin sporcuları olacağını ifade ettiği öğrencilere sosyal sorumluluğun gereği olarak destek vermekten dolayı mutlu olduklarını ve başarı beklediklerini söyledi.
Okul müdürü Mustafa Kemal Evren Çiğil de başarıl sporcuların yetişmesinde katkıda bulunan kız basketbolcular ve kulüp idarecilere teşekkür etti.
Kaymakam Coşkun’un teşekkür plaketi vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle tören sona erdi. Menderes Özat



