Yerel Haberler
Mobese çalışmasında sona yaklaşıldı

Kadirli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından kurulması planlanan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) sisteminde sona yaklaşıldı.
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürü Murat Baz ile İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, mobese çalışmasının son durumu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Ömer Tarhan’ı makamında ziyaret etti.
Baz, ziyarette yaptığı konuşmada, MOBESE kurulmasının faydalarından bahsederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise belediye olarak Kadirli halkının faydasına olacak her çalışmaya destek verdiklerini ve imkanlar ölçüsünde vermeye devam edeceklerini belirterek, MOBESE sisteminin yapılacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.



