MİLLETİN VEKİLLERİ MİLLETİN GELECEĞİ İÇİN ‘EVET’ DİYECEKTİR

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Genel Kurulda görüşmeleri devam eden anayasa değişikliği teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin çok önemli günlerden geçtiğini ve 15 Temmuz’da haince saldırılara rağmen milletin iradesine sahip çıkan Gazi Meclisin yeni bir tarih yazmaya hazırlandığını belirten Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, “Toplumsal birliğimizi zedelemeye yönelik kalleş saldırılar zayıflığımızdan değil, bilakis eskisine nazaran çok daha güçlü olmamızdan kaynaklanmaktadır. Büyük ve güçlü Türkiye, devleti, milleti ve ordusuyla birlikte 2023’e doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bu kutlu yürüyüşü daha da hızlandıracak olan anayasa teklifimiz kesinlikle ama kesinlikle rejimi değil, tıkanan sistemin önünü açmayı hedeflemektedir.” dedi.
AK Parti cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük savunucusu olduğunu belirten Durmuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın hafızalarımıza kazıdığı ‘tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan’ ilkesi Anayasa değişikliğiyle birlikte gerçek hüviyetine kavuşacak ve ülkemizi geleceğe taşıyacaktır. Milletin vekilleri milletin geleceği için ‘evet’ diyecektir.”
Adem İNCE



