Gündem

MHP İLÇE TEŞKİLATI MUHTARLARLA BULUŞTU

MHP İlçe Teşkilatı tarafından köy ve mahalle muhtarı ile tanışma yemeği düzenledi.
Sülemiş Turistik Tesislerinde düzenlenen yemeğe MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu MHP İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte MHP il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, MHP’nin hizmet kervanının yola çıktığını söyleyerek şunları kaydetti;
“Siz değerli muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı umut ediyoruz. Muhtarlarımız vatandaşlarla yetkililer arasında bir nevi köprü görevi yapmaktadır. Ayrıca Mahallesinde veya köyünde yapılması gereken hizmetleri yetkililere iletmek ve işin takibini yapmakla yükümlüdür. Ayrıca Muhtarlarımız mahallesine veya köyüne yapılan hizmetlere sahip çıkmalıdır. Köyün tüm sorunlarını ilgililere yansıtmalıdır. Bu bilinçle muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışarak Kadirlimizi sorunlarından kurtarmaya yoğunlaşmak istiyoruz” diyerek davete katılan muhtarlara teşekkür etti.
MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ise birlik beraberliğe değindiği kısa konuşmasında Irak’ta yaşananlara ülke olarak sessiz kalındığı için eleştirilerde bulunarak, birlik ve beraberliğin olmadığı yerde hizmetin fazla olmadığını kaydetti.
Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu