Gündem

KADİRLİLİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ KADIN ANTALYADAKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Antalya’da bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki kadirli’li genç kadın, evinin banyosunda ölü olarak bulundu.
Olay, Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadirli ilçesinden bir süre önce Antalya Evrenseki turizm bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan, Kadirli Yeni Mahalle nüfusuna kayıtlı Cansu Karcı’dan (26) haber alınamaması üzerine, ihbarla Ilıca Mahallesi’ndeki Karcı’nın evine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, genç kadının banyoda hareketsiz yattığını gördü. Sağlık ekipleri, Karcı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Cansu Karcı’nın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekibinin incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildikten sonra kadirli’de toprağa verileceği öğrenildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu