Gündem

KADiRLi KUVVA-YI MiLLiYE DERNEĞi ZiYARET EDiLDi

7 Mart Kadirli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101.Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kadirli Kuvva-yı Milliye Derneği ziyaret edildi. Toprağı vatan yapanlara dualar gönderildi.

Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve daire ve kurum amirleri salgın tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen ziyarette Kuvva-yı Milliye Derneği Başkanı Osman Işık ve Başkan yardımcısı Selçuk Yiğit ‘ e çiçek takdim ettiler, minnet duygularını ifade ettiler.
Teröre kurban verdiğimiz 16 şehidimiz ardından, Bitlis’te helikopter kazasında şehit olan 11 kahramanımızın bağrımızı dağladığı bu günlerde, Kadirli’mizin kurtuluşu daha duygu yüklü kutlanıyor.
7 Mart Kadirli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101.Yılı kutlu olsun.Adem İNCE

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu