MANSUR IŞIKBOL YENİ KİTABI ”ORMANCI” YI TANITTI

Kadirli’li yazar Mansur Işıkbol yeni kitabı ”Ormancı” 7 martta üç kuşun isimli kitabını okuyucularına tanıttı.
Kadirli Öğretmen Evi’nde yapılan tanıtıma kalabalık bir okuyucu kitlesi katıldı. Okullardan öğrencilerinde katıldığı törende konuşan Mansur Işıkbol, tesadüfen duyduğu bir hikayeyi araştırarak roman haline getirdiğini belirtti.
Bundan önce yazdıkları kitaplardan farklı olarak kendi doğduğum yerin kurtuluşunun yörenin şivesiyle anlattım diyen Işıkbol ”Kadirli benim hayatımda çok büyük izler bırakan bir yer. mayam burada yoğrulmuş. yazdığım her satır kendi yaşantımdan yada Kadirli’li herhangi birinin yaşantısından alınmadır. ben Kadirli’nin yıllar öncesini anllatım ama bu her Kadirli’linin öyküsüdür” dedi.
Panele katılan kişiler arasında bulunan DR Nejat Yaycığoğlu’nun kitap yazmanın zamanı olamayacağını 85 yaşında kitap yazarak ispat ettiğini söyleyen Işıkbol romanını yazarken kendisine destek veren Kadirli Kaymakamına ve diğer şahıslara teşekkür etti.
Proğram okuyucuların kitaplarını imzalatmasıyla sona erdi.



