“Mahallemiz Temiz Olsun” Kampanyası devam ediyor

Kadirli Belediyesi tarafından başlatılan “Mahallemiz Temiz Olsun” kampanyası ile bu hafta Cengiz Topel Mahallesi’nde temizlik çalışması yapıldı.
Öğrenciler ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte temizlik çalışmasına katılan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde temiz ve yaşanabilir bir şehir ortaya çıkarmak için belediye meclis üyeleri, birim sorumluları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla Cengiz Topel Mahallesi’nde temizlik kampanyası gerçekleştirdiklerini söyledi.
Şehrin temiz olmasının çok önemli olduğunu ve bu konuda temizlik ekiplerinin yanında vatandaşlara da büyük görev düştüğünü ifade eden Tarhan, “Bir şehrin yaşanabilir olması için ilk görev vatandaşa düşmektedir. Vatandaşlarımızdan isteğimiz ev veya iş yerinin çevresini temiz tutmasıdır. Mahalle ve caddeler şehrin aynasıdır. İmkanlarımız ölçüsünde temizlik ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Allah izin verirse başlattığımız kampanya ile belirli zamanlarda tespit edilen mahallede temizlik çalışması yapmayı planlıyoruz.
Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklarda, temizlik ekiplerimizce çalışmalar devam ediyor. Sürdürülen temizlik çalışmasının yanında vatandaşlarımızı da dinleyerek, sorunları yerinde tespit ediyoruz.
Ayrıca vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Çöplerini gelişi güzel bırakmasınlar ve mutlak suretle ağzı kapalı naylon poşetlere koysunlar. Yaşadığımız şehrimizin güzel ve daha temiz bir görüntüye kavuşması herkesi mutlu edecektir.”
Mahalle sakinlerinin memnuniyetini ilettiği temizlik çalışmasına, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri ve belediye birim sorumlularıyla Cengiz Topel ilkokulu öğrencileri ve temizlik işçileri katıldı. Bu arada Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, ilkokul öğrencilerine ücretsiz sinema hediye etti.





