“Kurumlararası 2’nci Dostluk Futbol Turnuvası” başlıyor

Kadirli’de, Kurumlararası 2’nci geleneksel koç ödüllü Dostluk Futbol Turnuvası düzenlenecek.
Turnuvaya ilgili olarak Yiğit Otogaz Sahibi Fettah Yiğit, yaptığı açıklamada, Kadirli Kaymakamlığı ve İlçe spor müdürlüğünün katkılarıyla kurumlar arası dostluk futbol turnuvası düzenlediklerini ve kayıtların başladığını söyledi.
Katılmak isteyenlerin 15 Nisan Çarşam günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunabileceğini ifade eden Yiğit, şunları kaydetti:
“Futbol turnuvasını düzenlemedeki amacımız, kurumlar arasındaki birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğe katkıda bulunmaktır. Grup halinde tek maç üzerinde puan usulü şeklinde yapılacak maçlarla ilgili müracaatlar başladı.
Her yıl geleneksel olarak düzenleyeceğimiz ve 2’ncisini yapacağımız turnuvaya katılmak isteyenler 0 532 654 34 73 numaralı telefonu arayıp bilgi alabilirler.
Yeni Hastane yolu üzerindeki Yonca kapalı halı sahada düzenlediğimiz turnuvanın hazırlanmasında katkılarından dolayı sayın Kaymakamımız Muhittin Pamuk ve İlçe Spor Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz. Profesyonel hakemlerin yöneteceği turnuva maçlarında ilk müsabaka, 18 Nisan Cumartesi günün oynanacak.” dedi. Menderes Özat



