KURTULUŞ BAYRAMI HAZIRLIKLARI DEVAM EDiYOR

Kadirli’nin Düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle Kadirli Belediyesi hazırlıklarını sürdürüyor.
Kadirli’nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü kutlama çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Satranç, Tenis, Masa Tenisi, Liseler Arası Kompozisyon ve briç turnuvalarının düzenleneceğini söyledi.
7 Mart’ta 7 Açılış gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Tarhan, ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunu en iyi şekilde kutlayacağız diyerek, 96 yıldır aynı coşkuyu aynı heyecanı yaşıyoruz dedi.
Tarhan, Kadirli Belediyesi olarak tamamlanan hizmetlerimizin açılışını gerçekleştirirken, çeşitli turnuva ve yarışlarla kurtuluş bayramımızı idrak edeceğiz dedi.
Belediye Basın Yayın



