KPSS'YE HAZIRLANAN GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Kadirli’de üniversite mezunu 27 yaşındaki bir gencin evinde ölü bulunduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre olay Savrun mahallesi Atatürk Caddesi Yeni Cami civarında meydana geldi. İddiaya göre bekar ve ailesiyle kalan 27 yaşındaki Mehmet Bayramoğlu’nun anne ve babasının yaylada olması nedeniyle evde tek başına kalıyordu. Evin altında kebapçılık yapan ve 1. katında oturan Ağabey Adil Bayramoğlu 2 gündür eve girip çıkmadığını fark ettiği kardeşi Mehmet Bayramoğlu’na bakmak için evin 2. katına çıktı. Kardeşinin cansız bedeniyle karşılaşan Ağabey Adil Bayramoğlu durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Mehmet Bayramoğlu’nun cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Bu arada üniversite mezunu olan Mehmet Bayramoğlu’nun KPSS sınavına hazırlandığı öğrenilirken ölüm haberini alan yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



