Haberler

KELEŞ’İN DOĞUM GÜNÜ PASTASINI KAYMAKAM VE EŞİ KESTİ

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Kaymakamlık öncülüğünde yürütülen “Yeter ki Sen Gülümse” projesi kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ahmet Baran’ın doğum günü kutlandı Proje çerçevesinde 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Ahmet Baran Keleş, Şehit Orhan Gök Mahallesi’ndeki evinde ziyaret edildi. Kaymakam Dolu ve eşi, genç öğrenciye doğum günü sürprizi yaparak pastasını birlikte kesti.
Ziyarette Kaymakam Dolu, Ahmet Baran’a sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yaşam temennisinde bulundu. Dolu, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten Keleş Ailesi, doğum günü sürprizi dolayısıyla Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu’ya teşekkür etti. Kaymakamlık tarafından yürütülen proje ile dezavantajlı çocukların moral ve motivasyonunun artırılması, eğitimlerine daha güçlü şekilde devam etmelerinin sağlanması hedefleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu