Kaymakam Yosunkaya Şampiyon Takıma Yemek Verdi

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Sumbas İlçesinde düzenlenen 4. Bahar Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyon olan Kaymakamlık Takımı oyuncularına yemek verdi.
Karatepe Park Otelde verilen yemeğe, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Özkan, İlçe Emniyet Amiri Adem Gültekin, İlçedeki kurumların amirleri ile Kaymakamlık Takımını oluşturan personeller katıldı.
Yemekte konuşan Kaymakam Yosunkaya, “Sumbas’ta sosyal etkinlikleri geliştirmek ve kurumlar arasındaki diyaloğu geliştirmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda “Bahar Kupası” adıyla başlatılan halı saha futbol turnuvalarının bu sene 4.cüsünü yapmış bulunuyoruz. İmkânsızlıklara rağmen turnuvaya katılan tüm kurumlarımıza ve personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada asıl amaç; İlçenin sosyal aktivitesine katkı sağlamak ve kurumlarımız arasında diyaloğu güçlendirmektir. Bunu gerçekleştirirken bir taraftan da eğlenmektir. Burada yenilen veya yenen yoktur. Aslında turnuvaya katılan tüm takımlarımız şampiyon olmuştur.
Turnuvanın, başlangıcından sonuna kadar centilmenlik ve dostluk içerisinde geçmesinden dolayı tüm takımları kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



