KADİRLİLİLER OFF ROAD ŞENLİĞİNDE BULUŞTU

Kadirli’de ilk kez düzenlenen Off-Road yarışlarına, 17 ilden 25 kulüpten 102 araç katıldı. Şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Topraktepe Köyünde düzenlenen yarışmalar, renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaların startını Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan verdi.
Pilotlar, çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Çamura saplanan, rampa ve çukurdan çıkamayan araçlar, görevli iş makineleri ve vinçler yardımıyla çıkartıldı. Kadirli’nin Düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Kadirli Kaymakamlığı Kadirli Belediyesi ve Off Road Kulübü tarafından düzenlenen şenliklerde konuşan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, böyle güzel bir organizasyonla 17 ilden gelen off road sporcularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yoğun katılımdan dolayı tüm Off-Road kulüp üyelerine teşekkür ediyor, bu yıl ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz Off Road yarışlarını geleneksel hale getireceğiz dedi.Akşam saatlerinde sonuçlanan yarışmalarda S1’de Kahramanmaraş’tan Alalddin Yorulmaz, S2’de Hatay Dörtyol’dan Bülent Vural, S3’te Osmaniye’den Kemal Arıca, S4’te Mehmet Aslan Gülpınar birinciliği kazandı.



