KADİRLİLİ ATLETLERİN BÜYÜK BAŞARISI

Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Türkiye Birinciliği 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya da gerçekleştirildi. Finalde Kadirlili atleter büyük başarı elde etti.
Ülke Genelinde 40 il’den bay bayan, toplam 275 sporcunun mücadele ettiği Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Atletizm Türkiye Birinciliği Müsabakalarında 300 ve 800 metrede Aslıhan Seki kişisel en iyi derecesini koşarak Türkiye ikincisi oldu. Yine İrem Kuru 1500 metrede 4. oldu. Ceren Bildirici uzun atlamada Türkiye 5.si oldu.
Çok az bir puanla takım halinde Türkiye 6.sı olarak büyük bir başarıya imza attılar.
Osmaniye ve Kadirlimizi başarı ile temsil eden ve geleceğin büyük atletleri olacağına inandığımız sporcularımızı kutluyor, Başta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir ve Antrenörlerini kutluyoruz. Efendi ERKAYIRAN



