KADİRLİ’DE YEDİ ÇOCUKLU AİLEYE BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kadirli’de yaşayan ve yedi çocuğuna tek başına bakan Mehmet Bebek, bu yılki Babalar Gününde unutulmaz bir sürpriz yaşadı. Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, fedakâr babayı evinde ziyaret etti.
7 Mart Mahallesi’nde gerçekleşen ziyarette, aileye moral veren Kaymakam Dolu ve eşi, çocuklarla yakından ilgilendi. Mehmet Bebek’in gösterdiği büyük özveriye dikkat çeken çift, bu anlamlı günde yanlarında olduklarını belirtti.
Ziyaret sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Çocuklarının neşesi gözlerinden okunan Mehmet Bebek, yapılan jest karşısında duygulandı.
Ziyaretin ardından Mehmet Bebek ve çocukları memnuniyetlerini dile getirerek, “Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu’ya nazik davranışları ve içten ilgileri için teşekkür ederiz” dediler.



