KADİRLİ’DE ÜRETİCİLERE 10 BİN 500 ZEYTİN FİDANI DAĞITILDI

Kadirli’de 103 üreticiye 10 bin 500 zeytin fidanı, törenle üreticilere dağıtıldı.
Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında düzenlenen dağıtım törenine Kaymakam Erdinç Dolu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser, kurum müdürleri, il genel meclis üyeleri ile çiftçiler katıldı.
Kaymakam Dolu, programda, kırsal alanların değerlendirilmesi amacıyla Kadirli’de üreticilere 10 bin 500 fidan dağıtıldığını belirterek, “Tarımsal alanda öncü olan Kadirli’miz, çok iyi, çok başarılı gidiyor. Türkiye’nin en güzel ve en kaliteli zeytinlerini, en kaliteli zeytinyağlarını üretiyoruz. Devletimiz tarafından verilen destekle zeytincilikte de adını yukarıya taşıyacak Kadirli’de, zeytin ağacı sayısı yaklaşık 2 milyon civarındadır. Tarım Bakanlığımıza ve Tarım Müdürlüğümüze üreticilere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser ise tarım ürünlerinin yanında zeytin dikiminde üreticilere her zaman gerekli desteği verdiklerini kaydetti.






