7 MART HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Sağlık hizmeti alan hasta sayısının hızla arttığı 7 Mart Hastanesi’nde, Fizik Tedavi, Beyin, Enfeksiyon, Çocuk ve Anesteziyoli branşında uzman hekimleri kadrosuna dahil etti.
Özel 7 Mart Hastanesi sağlık sektöründe Kadirli’de marka olma yolunda hızla ilerliyor. Mevcut doktor kadrosuna yenilerini ekleyen özel 7 Mart Hastanesi, sağlık hizmeti alan hasta sayısındaki artışla da dikkat çekiyor.
Bir birinden değerli doktorların görev yaptığı özel 7 Mart Hastanesinde, Fizik Tedavi, Beyin, Enfeksiyon, Çocuk ve Anesteziyoli branşlarını da yeniledi.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzm. Dr. Ergün BOĞANÇ, Beyin ve Sinir Cerrahisi Profesörü Prof. Dr. Zeki BUHARALI, Enfeksiyon ve İntaniye Hastalıkları uzmanı Uzm.Dr. Şitai ÇIĞ, Çocuk Sağılığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Gülden Olcay GÜRLER, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, Uzm.Dr.Nuh GÖGEBAKAN, beyin ve sinir Cerrahisi Uzm. Dr. Muhammed DURANEL’i kadrosuna dahil etti.
Özel 7 Mart Hastanesi Müdürü ve Genel Koordinatörü Dr. Mustafa Gürlek, sağlıkta iyi, güzel ve kaliteli hizmetin sonunun olmadığını, kuruluş olarak her zaman daha iyiyi yakalamaya çalıştıklarını, bunun gayreti ve azmi içinde olduklarını söyledi.
Vatandaşların ilçemiz sınırları içinde sağlık hizmeti almasını istediklerini belirten Dr. Gürlek, “Halkımızın Kadirli İlçe sınırları içinde sağlık hizmeti almasını istiyoruz. İlçe dışına çıkıldığında birtakım sosyal problemler de başlıyor. İlçemizde sunulamayan hizmetleri getirebilmek için ciddi gayretler sarf ediyoruz. Biz Kadirlilerin hem ilk, hem de pek çok ilklerine imza atmış özel hastanesiyiz. Amacımız Kadirliye ve Kadirlilere en güzel hizmeti en güçlü kadrolarla sunmak çünkü biz insanımı seviyor ve onlara değer veriyoruz tıpkı onların bize gösterdiği değer gibi, Kadirli halkının bize güvendiğini biliyoruz, her zaman bu güvene layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.



