Gündem

AKPARTİ İLÇE BAŞKANI İSMAİL ORUÇ MÜJDEYİ VERDİ. KADİRLİ ANDIRIN YOLU TAMAMLANIYOR.

Kadirli Andırın Yolu Kesim Köyü mevkiinde heyelan nedeniyle uçmuş olan ve birkaç yıldır yapılmayan bozuk yol Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nun yoğun girişimleriyle yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Akparti Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç, heyelanlı bölgenin her an yeniden kayma riski bulunduğundan dolayı alanın iyice oturması için beklemede kalınmıştı. Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu beyin girişimleri ile Karayolları Bölge Müdürü İlçemize gelmiş, heyelanlı bölgede sayın vekilimizle birlikte incelemelerde bulunmuş, karayolları görevlilerinin incelemesi tamamlandıktan sonra heyelanlı bölgede bakım ve onarım çalışmaları başlamış bulunmaktadır. Yolun bu kısmı en kısa zamanda tamamlanarak eskisinden daha sağlam olarak hizmete açılacaktır. Dedi.

İsmail Oruç Tokmaklı-Andırın arasındaki Harboğazı mevkiinde de çalışmaların eş zamanlı olarak başladığını ve burasınında tamamlanarak en kısa zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Akparti Kadirli ilçe Başkanı Oruç İlçe yönetimi olarak bu yolun Kadirli için önemini bildiklerini ve yapım çalışmalarının takipçisi olacaklarını belirterek yolun tamamlanması için baştan beri desteğini esirgemeyen Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu