Genel

KADİRLİ’DE “CUMHURİYET” BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI..

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Yedi Mart Stadyumu’nda tören düzenlendi.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu’nun tebrikleri kabul etmesinin ardından Şehir stadyumundaki törenler, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kaymakam Erdinç Dolu, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Arif Furkan Peksoy, kutlamalara katılanların bayramını kutlamasının ardından, şiirler okundu, engelli öğrenciler 100 metre yarışı yapıldı, halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Kaymakam Dolu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, bu günün millet olarak istiklal ve istikbal için verilen son büyük mücadele olan Kurtuluş Savaşının zafere ulaşmasının ardından ilan edilen Cumhuriyetin, 102. kuruluş yıl dönümü olduğunu söyledi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program resmi geçit töreni ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu