KADİRLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE DEV BİR YATIRIM DAHA

Kadirli Organize Sanayi Bölgesine dev bir yatırım daha geliyor.
İplik, dokuma, boyama ve konfeksiyon (Tekstil sektöründe) Faaliyet gösterecek olan JNR Mensucat Tekstil San. ve Tic. A.Ş. (Sharabati Denim ) şirketi Kadirli Organize sanayi Bölgesinde 180.000 m2’lik alana yapacağı yatırımla ilk etapta 800 kişiyi istihdam edecek.
Avrupa’nın bir çok yerinde, Tunus’ta ve ülkemizde ofisleri bulunan, Mısırda yatırımları bulunan halihazırda Avrupa, Türkiye ve Kuzey Afrika dahil bir çok ülkeye satış yapan, Kot ve kadife üretiminde önde gelen şirketlerden birisi olan JNR mensucat Tekstil San.Tic.A.Ş. nin başvurusunu değerlendiren Kadirli OSB Müteşebbis Heyeti proje ile ilgili yaptığı araştımalar sonucu yatırıma onay verdi.
Kadirli Kaymakamlığında yapılan İmza törenine Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadirli Ticaret Odası Başkanı ve OSB Müteşebbis Heyeti Üyesi Hasan Kastal, Şirket yetkilileri ve OSB Müdürü Ali Karadana’da hazır bulundu.



