Haberler

KADİRLİ MHP’DEN ESNAFLARA “TÜRK BAYRAĞI” HEDİYESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kadirli İlçe Başkanı Ömer Lutfi Samen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe esnafını ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye etti.
“Temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacak, vatan ve millet sevdalılarının emsalsiz mücadeleleriyle korunup kollanacaktır. Türk milleti olarak son sözümüzü 29 Ekim 1923’te söyledik.” diyen MHP İlçe Başkanı Samen, “Hayırlı Günler Komşum” temalı “Derdimiz Derdiniz” programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşlarla sohbet edip Cumhuriyet’in anlam ve önemine vurgu yaptı.
Program kapsamında esnaflarla birebir görüşen İlçe Başkanı Samen ve teşkilat üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP’li Meclis üyeleri, birlik ve beraberliğin simgesi olan Şanlı Türk Bayrağı’nı takdim ederek, Cumhuriyet’in kazanımlarının korunması yönündeki kararlılıklarını dile getirdiler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu