Kadirli İlköğretim Okulunda 23 Nisan Coşkusu

Kadirli’nin başarılı okullarından Kadirli İlköğretim Okulunda 23 Nisan coşkusu görülmeye değerdi.
Okul Bahçesinde yapılan kutlamalarda okul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, bayram havasında kutladı.
Kutlamalara Okul Müdürü Süleyman Cinkara, Rasim Ünal İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Kütükoğlu,bazı Okul müdürleri, öğretmenler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Velilerin yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sergiledi.
Kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Cinkara şunları kaydetti;
“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerimizin bayram havasında geçirmelerini sağladık. Çocuklarımızın sosyal ve kültürel etkinlikler içerisinde yer almasını sağlayarak becerilerini sergileme fırsatı sunduk. Velilerimizin de öğrencilerimizin de heyecanlarına okul olarak ortak olmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.
Skeçler, Halk oyunları dans gibi hünerlerini sergileyen öğrencilere velilere unutulmaz bir gün yaşattı.



