Son Dakika

BÖYLE DÜĞÜN GÖRÜLMEDİ

UZMAN ÇAVUŞ DÜĞÜNÜNE YETİŞEMEDİ DÜĞÜN DAMATSIZ YAPILDI
Hakkari’de uzman çavuş olarak görev yapan damat adayı Nebi Eraslan, yol güvenliği nedeniyle Kadirli’deki düğününe yetişemeyince, tören damatsız yapıldı.
Kadirli Öğretmenevinde  yapılan düğün, damat gelemeyince gelin ve her iki tarafın akrabalarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Düğüne tek başına katılan gelin Fidan Eraslan, yaptığı açıklamada, damat Nebi Eraslan’ın Hakkari’de görev yaptığını, ancak yol güvenliği olmaması nedeniyle düğüne yetişemediğini söyledi.
ONUN SAYESİNDE HUZURLU YAŞIYORUZ
Eşini çok sevdiğini ve onunla gurur duyduğunu anlatan Eraslan, “Eşim düğünümüze gelemedi. Üzgün değilim. Çok mutluyum. Eşimle gurur duyuyorum. Onun sayesinde huzurlu ve güvende yaşıyoruz. Eşimi çok seviyorum. Ben onun o benim yanımda şimdi. ” dedi.
OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM
Oğlunun 3 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığını söyleyen Baba Salih Eraslan da, oğlunun 1 yıl önce de nişanlandığını belirterek, “Düğüne gelemediği için bir burukluk var ama oğlumla gurur duyuyorum.  Oğlum, düğün tarihinin kesinleşmesi ve davetiyelerin dağıtılmasına rağmen Hakkari’de karayolunun güvenli olmaması gerekçesiyle düğününe katılamadı. ” diye konuştu.
MEVLAM BÖYLE UYGUN GÖRDÜ
Anne Hüsne Eraslan ise, oğlunun vatan beklediğini ve bu nedenle damatsız gelin almak zorunda kaldıklarını dile getirerek, “Mevlam böyle uygun gördü. Yapacak bir şey yok. Oğlumla gurur duyuyorum.Onu çok seviyoruz.” dedi.
SÜPRİZ OLDU
Damadın dayısı Ünal Karaakçalıoğlu ise düğüne geldiklerinde yeğeninin olmamasının kendilerini şaşırttığını ifade etti.
Bu durumun kendileri için sürpriz olduğunu anlatan Karaakçalıoğlu, şunları söyledi:
“Düğün nedeniyle her iki taraf hazırlıklarını yapmış. Biz de düğüne geldiğimizde damadın olmaması sürpriziyle karşılaştık. Yol güvenliği nedeniyle damat, gelecek araç bulamamış. Vatan sağ olsun, canımız sağ olsun. Asker bu demek, Türk bu demek. Her iki çiftimize mutluluklar diliyoruz.”
Yaklaşık 3 saat süren düğün süresince davetliler, gelinle birlikte oyunlar oynayıp halay çekerek eğlendi.
Damat adayı Uzman Çavuş Nebi Eraslan’ın ise birkaç gün sonra gelmesinin beklendiği bildirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu