Gündem

KADİRLİ CHP KADIN KOLLLARINDAN MHP KADIN KOLLARINA ZİYARET

 

 

Kadirli CHP kadın kolları temsilcileri MHP kadın kollarına nezaket ziyareti yaptı.

MHP parti binasında gerçekleşen ziyarete katılan Cumhuriyet Halk Partisi Kadınlar Kolu Başkanı Hatice Erdur, siyasette kadın faktörünün çok önemli olduğunu vurgulayarak, “kadınların toplumun her kesiminde temsil etme ve edilme haklarını korumak zorundadır” şeklinde konuştu.

Erdur konuşmasında zamanımızda gelişmişliğin ölçüsünün toplumda kadına verilen değerle ölçüldüğünü belirterek, Atatürk’ün Avrupalıdan çok önce Türk kadınına kazandırdığı hakları korumak zorunda olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Rabia Karaer ise CHP kadın kollarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, Cumhuriyet kadınına zamanımızda her zamankinden daha fazla görev düştüğünü söyledi. Karaer konuşmasında, kadının siyasi partilerin dışında tüm sivil toplum örgütlerinde de görev alması gerektiğini belirterek , “bizler Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak kadının temsil edilmesi gereken her yerde varız ve var olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu