Gündem

İŞKUR İŞVERENLE BULUŞTU

Kadirli Ticaret Odası ile Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğü tarafından Kadirli Ticaret Odası Salonunda işverenlere yönelik toplantı düzenlendi.
Toplantıda İşbaşı Eğitim Programları başta olmak üzere diğer proğramlar hakkında bilgi verildi.
Toplantıda ilk konuşmayı yapan İl Müdürü Abdulkadir Şahin, İşbaşı Eğitim Programı’nın işverenlere, istihdam etmek istedikleri kişiyi iş başında görme şansı verdiğini söyledi. İşverenlerin herhangi bir mali yükümlülüğü olmadığını vurgulayan Şahin, programa katılanlara her gün için 50 TL cep harçlığı ödendiğini, iş kazası ve meslek hastalığı ile genel sağlık sigortası primlerinin İŞKUR tarafından karşılandığını belirtti.
Daha sonra İşKur İş ve meslek danışmanı Murat Işık tarafından işbaşı Eğitimi proğramı ve diğer proğramlar hakkında işverenlere sunum yapıldı.
Toplantı soru ve cevaplar bölümüyle sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu