HEM AĞLATTILAR HEM SEVİNDİRDİLER..

Kadirli’de ortaokul öğrencileri gönülleri ısıtan bir projeyi hayata geçirdiler.
“ZİYARETLER DUYGU SELİNE DÖNÜŞÜYOR”
“Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor” projesi kapsamında yaşlı ve yalnız yaşayan mahalle sakinleri ziyaret edilirken. şehit aileleri de unutulmuyor.
Öğrenciler yaşlılara hem yalnızlıklarını unutturuyor hem de büyüklere saygı ve merhamet kavramı aşılanıyor.
15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Öğretmenleri eşliğinde yaşlı bireylerin kapılarını çalarak hanelere adeta huzur,neşe ve sevgi saçıyor.Yaşlılarla sohbet eden eden öğrenciler,onların hizmetini yapmaktan da geri kalmıyor.
Öğrenciler,evlerini temizliyor,bulaşıklarını yıkıyor, şu kış günlerinde sobalarını tüttürerek hem içlerini hemde gönüllerini ısıtıyor.
Bu örnek projede emeği geçen okul idaresi ile öğretmenler Gönül Kösece, Sümeyra Aydın ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.



