Gündem

Haydi hayır çarşısına

Kadirli’de, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen giyim ve gıda kermesi kalabalık bir katılımla açıldı.
Kadirli İlim ve Kültüre Hizmet Derneği tarafından öğretmenevi yanında Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi.
Kaymakam Muhittin Pamuk, açılışta yaptığı konuşmada, kermesin hayırlı ve bereketli olmasını dileğinde bulundu.
Öğrencilerin eğitim ve öğretimi için yapılan çalışmaların desteklenmesi gerektiğini belirten Pamuk, “Gönüllü kardeşlerimiz tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru malzemelerin satışından elde edilecek gelirlerin öğrenciler için harcanması güzel bir davranış. Emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.
10 gün süreyle açık bulundurulacak kermesin açılışına, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, İlçe Malmüdürü Adem Bakacak, bazı kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu