FARUK LOĞOĞLU “ MEMURUNUN YAPTIĞINI AMİRİNİN BİLMESİ GEREKMEKTEDİR”

Kadirlide CHP Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, Genelkurmay Başkanı, başbakanımızın memurudur diyen hükümet üyelerinin, memurun yaptıklarından da amirin sorumlu olduğunu bilmeleri gerekmektedir” dedi.
Kadirli’de Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatını ziyaret eden Loğoğlu İlçe binasında partililerle sohbet etti ve sorularını cevapladı.
Loğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“2012 Yılının ekonomik olarak zor bir yıl olacak. Ekonomik göstergelerin iç açıcı değil. Bir satıp iki yiyen tüccar durumunda olduğumuzu, iktidarın ekonomiyi defter üzerinde iyi göstermesine inanmamak gerekir.
Fransa’nın aldığı Ermeniler konusundaki kararı, hükümetin ve dışişleri bakanının yanlış ve geç kalan girişimlerinin sonucudur. İsrail’e karşı yapılan boş efelenmelere benzediğini, aldığı kararları uygulamayıp, kararın unutulmasını beklemektedirler.
MEMURUNUN YAPTIĞINI AMİRİNİN BİLMESİ GEREKMEKTEDİR
Güneydoğu’da askeri uçaklarımızın bombalaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız konusunda, gecikilmeden detaylı açıklama yapılmasını bekliyoruz. Genelkurmay Başkanı, başbakanımızın memurudur diyen hükümet üyelerinin, memurun yaptıklarından da amirin sorumlu olduğunu bilmeleri gerekmektedir. Bu ölümlerin sorumlusu bir an evvel açıklanmalı, ayrılıkçı terör örgütüne bahaneler verilmemidir” diye konuştu.
2012 yılında tüm halkımızın sıhhat ve başarılı bir yıl geçirmeleri konusunda temennilerini dile getiren Loğoğlu daha sonra Adana’ya hareket etti.