Gündem

ESNAF ODALARI TEMSİLCİLERİNDEN ADAYLARA BAŞARILAR DİLEĞİ

Kadirli’de bulunan esnaf odaları temsilcileri, yayınladıkları ortak bildiri ile Kadirli Belediye Başkanlığı için yola çıkan tüm Aday Adaylara başarılar dileklerinde bulundular.
Kadirli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ozan Atılgan, Kadirli Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Metin Topal, Kadirli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Bülent Haytaoğlu, Kadirli Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Esnaf odası Başkanı Kadir Saraç ile Kadirli Ağaç İşleri ve İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Yunus Ela imzalı ortak bildiride şu ifadelere yer verildi.
“31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde birbirinden değerli aday adayları çalışmalarını yürütmektedir. Hepsinin ortak amacının Kadirli’ye hizmet etmek olduğunu biliyoruz. Demokrasimizin vazgeçilmezlerinden birisi olan seçimlerde Kadirli’ye hizmet etme noktasında göreve talip olan tüm aday adaylarına başarılar diliyoruz.” Menderes Özat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu