Gündem

Temizlik Kampanyası Devam Ediyor

Kadirli Belediye Başkanlığının başlattığı temizlik kampanyasına  Cemalpaşa mahallesinden sonra  Ş.Kansu Küçükateş mahallesinde devam ediliyor.
Ş.Kansu Küçükateş mahallesinde sabah saatlerinde başlayan çalışmaya Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Temizlik, Su, İmar, Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürleri ve çalışanları katıldı.
Mahalle içerisinde yapılan temizlik ve sorunları tespit etme aşamasında semt sakinleri bizzat Başkan Tarhan’a  şikayeti ve isteklerini ilettiler.
Mahalle sakinleriyle sohbet edip, sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ” Kadirlimizde temizlik kampanyası başlattık. Bundan sonra her Çarşamba bir mahallede çalışmalarımızı sürdürerek halkımızla olan diyalogumuzu devam ettireceğiz.  Bu temizlik kampanyasını geleneksel hale getirdik. Gereken temizlik çalışmalarımızı yirmi dört saat aralıksız sürdürüyoruz. Çevremizi temiz tutalım.  Çocuklarımıza bıkacağımız daha sağlıklı ve daha modern bir Kadirli için çalışıyoruz. Bizlerden desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu