Gündem

EMNiYETTEN KAÇAKÇILARA GEÇiT YOK

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları başarılı bir operasyonla 5270 paket kaçak sigara ele geçirdi.
Alınan bilgiye göre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ve nefes kesen bir operasyonla Hatay’dan getirilen ve piyasaya sürülmek istenen 5270 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
İddiaya göre Hatay’dan aldığı gümrük kaçağı sigaraları Kadirli’ye getirerek piyasaya sürmeye çalışan E.S.T. ve V.T. 80 KN 295 plakalı otomobil başarı bir operasyon sonucu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Emniyete getirilen araç Savcılıktan alınan izinle arandı. Araç içerisinde gizlenmiş 5270 paket gümrük kaçağı çeşitli sigara ele geçirdi. Göz Altına alınan V.T. ve E.S.T. emniyetteki işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi.
Emniyet Yetkilileri Suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini her şey Kadirli Halkın huzur ve güvenliği içindir dediler.
Haber : Efendi Erkayıran

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu