Gündem

DURMUŞOĞLU’NDAN TERÖRE VE DESTEKÇİLERİNE SERT TEPKİ

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İstanbul ve Mardin’deki terör saldırılarının ardından TBMM’de çok sert konuştu.
İstanbul ve Mardin’deki terör saldırıları ile ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda söz alan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, terörü ve destekçilerini lanetleyerek, yaptığı açıklamalardan dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da tepki gösterdi.
Ramazan ayında dahi kan dökmekten imtina etmeyen hainlerin güvenlik güçlerimizi hedef alan kalleş saldırılarını lanetlediğini vurgulayan Mücahit Durmuşoğlu, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki her türlü teröre, teröriste ve terör destekçisine karşı sürdürdüğümüz büyük mücadele sonuna kadar devam edecektir.” dedi.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun canlı yayında sarf ettiği “Biz hapiste hasta yatan PKK’lıya da gittik, DHKP-C’liye de gittik. Hiç ayrım yapmadık” şeklindeki açıklamasına da değinen Durmuşoğlu, “Türkiye teröre karşı diz çökmeyecek, boyun eğmeyecektir. Bunu bekleyen her kim olursa olsun, hüsrana uğramaya mahkumdur.” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu