DURMUŞOĞLU MİLLİ EĞİTİM BAKANI YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’la bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye’deki Milli Eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Ruhen ve bedenen iyi yetişmiş nesiller yetiştirme hedefiyle eğitim alanında ilklere imza atan AK Parti iktidarlarının, eğitime yapılan yatırımları geleceğimizin teminatı olarak değerlendirip öğrenci ve öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tedbirler almaya devam edeceğini anlatan Durmuşoğlu, “Osmaniye’de Milli Eğitim’e ait yeni binaların yapımının yanında, mevcut binalarda yürütülen yenileştirme çalışmalarıyla okullarımızdaki fiziki ortamı eğitim öğretime daha uygun hale getireceğiz. Fatih Projesi ile de eğitimde teknolojiden üst düzeyde yararlanma noktasında Osmaniye’yi zirveye çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.



