DURMUŞOĞLU 14 MAYIS DA TARİH YAZACAGIZ

Durmuşoğlu, Aziz Milletimizin Desteğiyle Birlikte 14 Mayıs’ta Tarih Yazacağız.
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Allah’ın izniyle 14 Mayıs’da Aziz Milletimizin desteğiyle tarih yazacağız dedi.Seçim çalışmalarında il ve ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla sohbet eden Durmuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi gerektiğini ve bu seçimin ülkenin bağımsızlığı açısından son derece önemli olduğu vurgusunu yapıyor.
Milletvekili olduğu ilk günden itibaren il genelinde önemli proje ve hizmetlere imza atan Durmuşoğlu, yapmış olduğu ziyaretlerde 14 Mayıs seçiminin önemine değiniyor.
3 dönem Gazi Meclisimizde milletvekilliği yapan ve milletvekilliği 14 Mayıs’ta sonlanacak olan Durmuşoğlu, kendisi yeniden adaymış gibi sahada çalışarak Cumhur İttifakı’nda Cumhurbaşkanında Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde de Ak Parti’ye oy istiyor.



