Haberler

CUMHURİYET SERGİSİNDE ESERLER ZİYARETÇİLERE SUNULDU.

Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi’nin Cumhuriyet Sergisi, Vali Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla Park 328 AVM’de açıldı.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Sergisi” büyük bir coşkuyla açıldı. Açılış törenine Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve çok sayıda protokol mensubu katıldı. Etkinlik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen sanatsal faaliyetler kapsamında düzenlendi.

Park 328 AVM’de gerçekleştirilen sergi açılışında, öğrencilerin resim, el sanatları ve görsel sanatlar alanında hazırladığı eserler ziyaretçilere sunuldu. Sergiyi gezen Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyeleri, öğrencilerin eserlerini tek tek inceledi, Cumhuriyet sevgisi ve yaratıcılığı yansıtan çalışmaları dikkatle inceledi.

Sergi açılışının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan mini konser düzenlendi. Konser sırasında Vali Yılmaz, gençlerin bayram coşkusuna ortak olarak öğrencileri tebrik etti. Ziyaretçiler de hem sergiyi gezme hem de mini konseri izleme fırsatı buldu. Öğrencilerin hazırladığı etkinlikler, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Vali Erdinç Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü gençlerimizle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bu sergi, Cumhuriyet bilincinin nesiller boyu yaşatıldığını gösteriyor. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergilemelerine ve Cumhuriyet coşkusunu topluma aktarmalarına imkan tanıdı. Sergi, Osmaniye halkının ziyaretine açık olup, ilçede Cumhuriyet bilincinin pekişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu