Yerel Haberler

Çöp Konteynırları Yeraltında

Kadirli Belediyesi tarafından bir ilk gerçekleştirilerek, şehir merkezindeki çöp konteynırlarını yeraltına aldı.
Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan, şehir merkezinde insanların yoğun olarak bulunduğu pilot bölge olarak seçilen Çamlıkahve’deki Yıldız Balo Salonu karşısındaki ve Kent Meydanı yanında bulunan çöp konteynırlarının yer altına alındığını söyledi.
Temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak için birçok kampanya yürüttüklerini ve bu çalışmaların devam edeceğini belirten Başkanımız Tarhan, yerin altına gömülen asansörlü çöp konteynırlarıyla temizlik konusunda ilerleme kaydettiklerini ifade etti.
Kadirli Belediyesi olarak temizliğe büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Tarhan, “Belediye eski düğün salonu karşısında ve Çamlıkahve civarında bulunan çöp konteynırları çevrede kötü bir görünüm oluşturuyordu.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan bu çalışma ile görsel kirliliğin önüne geçmiş olduk. Zamansız bırakılan çöplerin çevreye yaydığı kötü kokular da ortadan kalkmış oldu. Kadirlimize hayırlı olsun” dedi.
Çamlıkahve esnafları ve vatandaşlar ise çöp konteynırlarının yer altına alınmasıyla çevre kirliliği ve kötü kokuların ortadan kaldırıldığını belirterek, örnek çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan’a teşekkür ettiler.
Belediye Basın Yayın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu