Siyaset

CHP MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL ve KADİRLİ CHP

CHP Manisa milletvekili Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekili çıkaramadığı 33 ilden birisi olan Osmaniye’nin fahri milletvekili olarak görevlendirilmesi ile ilgili olarak yaptığı ilçe ziyaretinde kalabalık ve coşkulu, parti dışına taşan bir kalabalığa hitap etti.
Basından takip etiği Kadirli’ nin yeni yönetim ile birlikte hızlı bir hareket içerisine girdiğini ve fahri milletvekili olarak bundan çok memnun olduğunu, bu hareketlenmeyi sağlayan parti yönetimine, partililere ve ilçe başkanına teşekkür eden,Özgür Özel;
Bundan sonra sık sık gelmeye çalışacağı Kadirli’ de birlikte çok şeyler başaracaklarını, 25 Aralıkta ki kadın kollarının yaptığı toplantının kalabalığını ve coşkusunun kendisine de iletildiğini, bundan sonraki bu tür toplantılara mümkün olduğunca katılacağını ifade etti.
Partililerle sohbet eden Milletvekili daha sonra çamlıkahve çevresindeki esnafları ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Kendisinin bundan sonra Kadirli’ nin de milletvekili sayılması gerektiğini ifade eden Özel,  Kadirlilerin CHP ilçe başkanı vasıtası ile kendisine rahatça ulaşabileceklerini, kalkın sorunlarının takipçisi olacağına ifade etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu