Camilerde Ramazan temizliği

0
164

Kadirli Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle oluşturulan ekipler tarafından camilerde temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye Temizlik işleri müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı süresince ilçe merkezindeki tüm camilerde temizlik çalışması yapılacağı belirtildi.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan,  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ekiplerin camilerin iç ve dış temizliğini en ince detayına varıncaya kadar yaptığını söyledi.

Ramazan ayı süresince camilerin yoğun olarak kullanılacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Camilerin sık kullanımından dolayı, halılarda ve cami içersinde oluşan tozların giderilmesi için temizlik çalışmaları başlattık. Ekiplerimiz tarafından düzenli olarak camilerin içerisi, kapıları ve duvarların da temizliğinin yanı sıra tüm mekanlar elden geçiriliyor.

Toplumumuzun temel değerlerinden olan camilerimizin temizliği konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyoruz. Allah ibadetlerinizi kabul eylesin. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah” dedi.