BÖRKLÜCE KENDİNİ İMKANLARIYLA MAGNET VE DOLGU BEBEK YAPIYOR

Kadirli’de dolgu bebek ve Magnet dolap süsü bebeklerinin yapımını öğrenen ev hanımı Yasemin Börklüce fiyatını dolgu bebekleri 70 liradan ve dolap süsü bebekleri 50’den satışını yaparak ev ekonomisine destek oluyor.
Boş zamanlarını değerlendirmek eşinin iş yeri olan Ender usta Kebap ve börek salonunda dolgu bebekleri 70 TL’den Magnet dolap süsü bebekleri 50’den ve satını söyledi oyuncak yapımını öğrenen El becerisini fark eden oyuncak yapımına başladığını anlatan Yasemin Börklüce kendi imkanlarıyla geliştirdiğini ifade etti.
Sipariş üzerine evinde tek başına dolgu bebekler yapıp Börklüce Evde kullanmadığım malzemelerden bebek yapıyorum. Bu yüzden çok fazla maddi giderimiz olmuyor.” dedi.
Bebekler’den almak isteyenler Ender usta Kebap ve börek salonundan alabilirsiniz iş yerimiz yıldız balo düğün salonun karşında bize ulaşmak isteyen kişiler 05357673601 dan arayabilirler



